Geachte Maarten Lammers

Hierbij maak ik graag van de gelegenheid gebruik om te laten weten zeer tevreden te zijn met uw product malamix. Ik ben zo,n 15 jaar actief met Koi wat niet altijd vanzelf ging en teveel teleurstelling gaf om het leuk te blijven vinden. Verleden jaar in de zomer begonnen met doseren van uw product en een probleemloze winter en voorjaar beleeft met de vijver en de bewoners. Het geeft vertrouwen voor de toekomst.

 

From this year I use only Malamix to feed my Koïs and I have no waste, no mud anymore in the pond...
I’m so happy of this !
And when you look at them, you can see they are really healthy and Happy, also with the Malamix 17
Thank you so much to Maarten and his team for this !

Youtube

Have a nice W-E ! 

 

Ik heb al veel over u gelezen en heb al verschillende keren malamix 17 in ons vijver thuis gegoten met verbluffende resultaten bij mijn vissen.

ik heb dat voer van jou besteld nou ze zijn er gek op dus goed product!

Opnieuw naar een nieuw seizoen en zeer tevreden over uw producten. Na twee jaar kommer en kwel en van de helft van mijn bestand afscheid moeten nemen (u noemde dat de gatenziekte) lijkt het zich nu gedurende ook twee jaar te herstellen en geen last meer van. Of dat alleen door uw producten komt weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik niet anders meer wil. Complimenten!

Op 22 februari ll. heeft U onze gevlekte koi met succes behandeld!
Nà 2 dagen was zijn staart en oog al heel wat beter!
Vandaag is er niets meer te merken van zijn ziekte!
Hartelijk dank voor de zeer snelle interventie en puike behandeling van onze koi!
Onze koi voelt zich als “een vis in het water”!
Ook de malamix die U ons gaf is een aanrader voor iedere koi-liefhebber!
 

Quiero explicar como estoy curando a mi showa,…….. un dia vi que tenia una herida que se estaba poniendo muy fea, cuando saque al pez para echarle un vistazo tenia varias heridas en ambos costados y algunas pequeñas incluso en las aletas, lo coloque a parte en un acuario de 600 lirtos para poder controlarlo mejor y siguiendo las intrucciones de Thekla añadi Malamix que habia comprado un año atras en koi Hacienda, al cabo de dos dias la herida principal habia mejorado notablemente cambiando de color, el pez ya no estaba tan estresado y comia mucho, despues de unos dias lo saque del agua y lo coloque en un barreño, añadi aceite esencial de clavo y en unos cuatro minutos el pez se quedo relajado boqueaba despacio entonces pude hacerle la cura con propolis solamente en la herida principal y en otra mediana porque las pequeñas ya no se apreciaban, bueno…. estaba muy tranquilo pero algun coletazo pego mojandome los pantalones.
Ahora despues de dos semanas mas o menos la unica herida que le queda tiene el color natural de sus escamas, osea…una maravilla…. todo ha sido muy sencillo gracias a toda esa informacion tan valiosa y consejos que me habeis dado, os estoy muy agradecido un fuerte abrazo…muchaaas graciaaas.
 

Super tevreden over malamix . Vooral enorme verbetering van de slijmlaag . 
Wat een betere weerstand geeft tegen bacteriën en parasieten .
 

Ik wilde even reageren op een seizoen voeren met uw voer.
Per toeval werd ik geïnteresseerd bij mijn koi adres in Kaatsheuvel, het Brabants koi paradijs, in Malamix Food.
Ik wilde dit gaan proberen daar ik echt op zoek was naar iets wat ik na jaren voeren niet meer terug vond in mijn huidige voer nl koi voer wat lekker gevonden wordt door de koi en zo min mogelijk belastend is voor mijn  filterlijn.
Was erg gecharmeerd van uw koi boek "De Koidokter" wat ik al jaren bij tijd en wijlen gebruik.
En dat ben ik nu ook van uw Malamix Food.
Werkelijk top. De vissen zijn levendiger dan ooit tevoren en de nieuwe aanwinst koi is bijzonder goed gegroeid.
Sterker nog ze vissen het Malamix voer er uit wat ik gemengd had met FD food waar ik een 3 kilo testzakje van had gekocht!!!
Was echt al een jaar aan het struinen via internet tot ik tegen Malamix Food aanliep.
Een reactie van een zeer tevreden klant.
 

Mijn complimenten over malamix zeer tevreden over !

Ik ben mark en heb al 12 jaar bezig met koi houden. Ik heb momenteel een vijver van 20 Kuub. Ik voerde voor heen saki hikari , en ben laaste paar weken over gestapt naar Malamix Food. Ik heb eigenlijk super goede resultaat hier mee. Kleuren worden beter, de vissen lijken zich wel beter te voelen. En wat mijn opvalt is dat de vis het beter opneemt. Want de vijver blijft schoner.

Ik voer al het hele seizoen tot volle tevredenheid je Malamix 17 voer. 

Ik merk dat de vissen gretiger zijn naar eten dan voorheen en merk totaal geen vervuiling van het water. 
 

Ik ben de eigenaar van een webwinkel in onder andere (koi)-vijverbenodigdheden. Ik ben een enorme voorstander van natuurproducten en wij hebben ook diverse natuurproducten in ons assortiment. Wij hebben de Malamix 17 nu enkele keren zowel privé als bij klanten toegepast en zijn erg onder de indruk van dit product. Graag wil ik de Malamix en de rest van uw producten in ons assortiment gaan opnemen. 

Voor de goede orde even een berichtje omtrent mijn ervaring met Malamix voer.        Jarenlang heb ik Bactoplus gebruikt, volgens mij  het beste product dat er “is”, en inmiddels moet ik zeggen “was”.
 
Ik heb Malamix eerst een paar weken gemengd met Bactoplus en sinds een aantal weken voer ik nu alleen nog maar Malamix Food. De vissen vinden het voer heerlijk en ik heb minimale vervuiling/uitwerpselen. 
 
Malamix is volgens mijn ervaring een topprodukt met een goede prijs/kwaliteit verhouding, hetgeen voor een Hollander ook belangrijk is (ha,ha).
 

Ik ben groot fan van malamix 17, mijn vissen hebben daar goede response op.

Wij zijn ook heel tevreden over de malamix en het voer. Maar bovenal zijn we heel tevreden over onze koi dokter!

We hebben bij Maarten de cursus gevolgd super interessant , hebben er veel van geleerd, ook de malamix voor in het water werkt goed ,ook over het voer zijn we heel erg tevreden

Na mijn deelname met 8 grote koi aan de koishow in Arcen afgelopen zomer had ik er, na aanvankelijke twijfels, voor geopteerd om mijn wedstrijdkoi na afloop van de show toch maar meteen terug in mijn vijver te zetten, misschien met alle risico's van dien (alhoewel een quarantaine van enkele weken op een andere locatie ook wel zijn risico's had). Echter, na een grondig onderhoud ter zake met MaLa op de show had ik de zondagavond op zijn advies 2 bussen van 5 liter Malamix meegenomen, en deze heb ik dan met 1 dag tussentijd alle 2 in mijn 80 kuubs vijver gekapt.
Visuele ervaring en resultaat: in tegenstelling tot mijn vrees heb ik gedurende maanden na de show totaal geen problemen gekend met mijn koi, ze deden het naar mijn gevoel zelfs beter dan ooit tevoren; iets waarover ik natuurlijk zeer opgetogen was.
 

Heb het gebruikt bij hogere watertemperaturen en ik vond alleszins een verbetering merkbaar. Vissen werden actiever, meer eetlust. Ik gebruik het nu regelmatig.

Hier ook al Malamix gebruikt nadat er wat parasieten gevonden waren , na enkele dagen alles weg zonder giftige mengsels toe te voegen . 
Je moet er dan wel op tijd bij zijn , in een ver gevorderd stadium komen er producten aan te pas.
 

Ik ken Maarten al 16 jaar, nog vanaf het ogenblik dat hij bij Aqua Mylo kwam, en zijn studie afwerkte.
Plotseling komt hij op de markt met Malamix, een eigenschap die ik hem niet toedichte, want dit was waarempel een commercieel product. De naamvorming is goed gevonden, alhoewel het makkelijk af te leiden was hoe die naam samengesteld werd.
Commercieel is niet erg, maar is het produkt ook goed, want dat is toch het voornaamste. Toen hij het produkt voor het eerst op de markt bracht, was ik de eerste om het mee uit te proberen. Wat kan je beter doen dan de proef op de som nemen ? 
Toen ik enkele dagen geleden, de laatste koi buiten had gezet, kreeg ik ze niet goed aan het zwemmen. Neen hoor, ze zaten niet in koud water, want deze vijver heb ik op een constante van 18° buiten staan. Geen superverwarming, maar gewoon een aangename temperatuur.
Als ze niet goed zwemmen, kan je een tijdje afwachten, de waterwaardes controleren enz. maar er was niets dat niet goed was. Na 2 weken besloot ik om er een bus malamix in te kappen, een 2,5 liter bus wel te verstaan. 
Wat kan je beter doen dan het resultaat te laten zien en de dag erop een filmpje te maken van de koi. Zwommen ze de vorige dagen een beetje apatisch en afwachtend rond, het tij was plotseling gekeerd, en de koi zwemmen nu ontspannen boven en eten stukken beter. Voor mij is dit voldoende bewijs dat de koi goed reageren op het produkt...Hieronder nog een korte omschrijving van wat Malamix is.
 

Huisnummer moet minstens 1 cijfer bevatten!